חלוקת כרטיסים לחזרה הגנרלית של גמר האירוויזיון בשבת בצהרים בשעה 14:30.

* עדכון לגבי כרטיסים לאירועי האירוויזיון.
אנו שמחים להודיע שלאחר שהוסרו מספר חסמים ע"י הנהלת האירווויזיון ובהתאם לבקשתו של פיני בדש ראש המועצה, תאגיד השידור כאן, הקצה לנו כרטיסים לחזרה הגנרלית של גמר האירוויזיון בשבת בצהרים בשעה 14:30.
הגעה לקבלת הכרטיסים בן השעות 13:00-13:45.
יש לציין שההגעה למקום היא עצמאית.
את הכרטיסים ניתן יהיה לאסוף מגב' בר עזרזר
סלולרי 050-4554558 בשער 7P של אקספו תל אביב. (בר תאחוז את דגל עומר)
ההרשמה בשיטת כל הקודם זוכה.
ההרשמה הערב בשעות 19:00-21:30 בקופת קולנוע "לב עומר".
שימו לב יש להצטייד בספח תעודת הזהות בהרשמה וכן בכניסה למתחם.
הנחיות הגעה:
מאחר והבדיקות הביטחוניות יכולות לערוך זמן מה אנו ממליצים להקדים הגעתכם למקום.
החניה למופעים תהיה בחניון גני יהושע ובחניון היכל שלמה. הכניסה לחניונים משדרות רוקח. החניה בתשלום.
*לא תותר כניסת תיקים לאולם האירוע. אנו השאירו את התיקים ברכבים או הגיעו ללא תיקים* שמירת חפצים בתשלום תהיה בשער P7 .
*בהוראת המשטרה לא ניתן להכניס נשק, נשק קר, סכינים או חפצים חדים , אלכוהול, חיות, פחיות שתיה, רחפנים, בקבוקי שתיה, מקלות סלפי וחפצים נוספים* הרשימה המלאה באתר "לאן".
הקהל מוזמן להשתמש בשירותי התחבורה הציבורית למקום. פרטים באתר עיריית תל אביב.
*שימו לב! הכניסה לאירוע היא אך ורק משער P7 של אקספו תל אביב הנמצא ברחוב אייזיק רמבה סמוך לכניסה להיכל שלמה. לא תותר כניסה מכל שער אחר* חניית הנכים נמצאת אף היא ליד שער P7.
קופת הכרטיסים נמצאת בשער P7 והיא תפתח שעה לפני פתיחת השערים.