הערכת מצב והתארגנות בנושא הבידוד והתפשטות נגיף הקורונה.

תושבים יקרים.

הבוקר התקיימה במועצה הערכת מצב והתארגנות בנושא הבידוד והתפשטות נגיף הקורונה.
בתחילת הישיבה ציין פיני בדש ראש המועצה: " פגישת הערכת המצב הינה במטרה לוודא שכולנו מוכנים וערוכים לכל תרחיש שלא יהיה. אנחנו נמצאים בתקופה מאד מורכבת והדבר החשוב ביותר היא האחריות אישית והערבות הדדית, אנו פועלים בהתאם להנחיות משרד הבריאות ומשרד החינוך במטרה לשמור על בריאות תושבינו".
ההנחיות הם עד סוף חודש מרץ והערכת מצב נוספת תתקיים ב 26.3.2020.
• במשרדי המועצה ובמחלקות המועצה, לא תתקיים קבלת קהל והבקשות יועברו בדוא"ל, בפקס 08-6291110, בטלפון 08-6291130 ובעמוד הפייסבוק של המועצה.
• השבת הקהילתית אשר תוכננה להתקיים ב 28.3.2020 נדחית עד להודעה חדשה.
• פורימון אשר תוכנן להתקיים ב 13.3.2020 נדחה עד להודעה חדשה.
• יום המעשים הטובים אשר תוכנן להתבצע בתאריך 24.3.2020 נדחה עד להודעה חדשה.
• הספרייה הציבורית תהיה פתוחה להחלפת ספרים בלבד.
• מועדון הנוער ימשיך בפעילות.
• שוק האיכרים מבוטל.
• המועדון הכפרי יפעל כרגיל, אך יאפשר התקהלות של עד 100 מינויים בלבד.
• בתנועות הנוער תתאפשר פעילות בקבוצות מצומצמות (עד 100 חניכים כולל מדריכים).
• הנחיות משרד הבריאות והחינוך קבעו שהלימודים בבתי הספר ובגני הילדים יתקיימו כרגיל, למעט טיולים אשר ידחו/יתבטלו.
• הורי הילדים אשר לומדים בביה"ס ונמצאים בבידוד מתבקשים לעדכן את מנהלת ביה"ס.
• הורי ילדי הגנים אשר נמצאים בבידוד מתבקשים לעדכן את מנהלת מחלקת הגנים ליאת 08-629184/130.
• חוגים המתקיימים בביה"ס דפנה ימשיכו להתקיים בהתאם להחלטת מפעיל החוג ומשתתפי החוגים.
• כל החוגים מטעם הפועל עומר ימשיכו להתקיים כרגיל בשלב זה, לגבי אירועים מיוחדים תתקבל החלטה פרטנית.

נוסיף ונעדכן בהתאם לצורך. הנחיות משרד הבריאות ועדכונים שוטפים ניתן למצוא בקישור: