בהתאם להנחיית פיקוד העורף והערכת מצב, היום יום שלישי 13.11.18 לא יתקיימו לימודים בעומר.

תושבים יקרים, לאור ההחמרה במצב הבטחוני בעוטף עזה, אנו נערכים לכל תרחיש אפשרי.
בעומר כל המקלטים הציבוריים פתוחים
המקלט הציבורי במרכז המסחרי בסמוך לבריכת הדגים, המקלטים ברחובות פלפלון 19, שקמה 12, משעול שקמה, תמר 32 על אי התנועה, בצומת חצב מרגנית ובפארק המשחקים ברחוב תפוז.
בהשמע אזעקה עליכם להכנס למרחב המוגן בהתאם לפרק הזמן העומד לרשותנו (דקה וחצי). אזור ההתגוננות של עומר הינו 287.
ראש המועצה נמצא בקשר רציף עם פיקוד העורף, נכון לעכשיו אין הנחיות מיוחדות לאזורנו ואנו מבקשים מהתושבים להתעדכן בפרסומי המועצה וממליצים להתקין את אפליקציית פיקוד העורף ואת אפליקציית המועצה.
בהתאם להנחיית פיקוד העורף והערכת מצב היום, יום שלישי 13.11.18 לא יתקיימו לימודים בעומר. ההנחייה תקפה לכל מוסדות החינוך בישוב.
התושבים מתבקשים לרענן את הנחיות ההתגוננות ולהימצא קרוב למרחב מוגן, להישמע להנחיות פיקוד העורף ולהמשיך ולעקוב אחר אמצעי התקשורת.