תושבים יקרים, בהמשך להערכת מצב והנחיות פיקוד העורף לא יתקיימו היום יום שלישי 13.11.18 פעילות בשבט הצופים ובכל חוגי "הפועל עומר".
בעומר כל המקלטים הציבוריים פתוחים
המקלט הציבורי במרכז המסחרי בסמוך לבריכת הדגים, המקלטים ברחובות פלפלון 19, שקמה 12, משעול שקמה, תמר 32 על אי התנועה, בצומת חצב מרגנית ובפארק המשחקים ברחוב תפוז.
בהשמע אזעקה עליכם להכנס למרחב המוגן בהתאם לפרק הזמן העומד לרשותנו (דקה וחצי). אזור ההתגוננות של עומר הינו 287.
ראש המועצה נמצא בקשר רציף עם פיקוד העורף, נכון לעכשיו אין הנחיות מיוחדות לאזורנו ואנו מבקשים מהתושבים להתעדכן בפרסומי המועצה וממליצים להתקין את אפליקציית פיקוד העורף ואת אפליקציית המועצה.
התושבים מתבקשים לרענן את הנחיות ההתגוננות ולהימצא קרוב למרחב מוגן, להישמע להנחיות פיקוד העורף ולהמשיך ולעקוב אחר אמצעי התקשורת.
(לפני שבוע המועצה חילקה לכל תיבות הדואר בעומר מידעון "אם נתכונן נדע להתגונן", תושב שלא הוציא את המידעון מתיבת הדואר במרכז המסחרי, מוזמן לפתוח ולפעול בהתאם להנחיות).